Jooga ja terveellisempi Lontoo Hot

Petteri Spåra   January 06, 2014  
 
0.0 (0)
2591   0   0   0   0   0
Write Review

Jooga on ikivanha liikuntamuoto, joka on lähtöisin viidentuhannen vuoden takaisesta Intiasta ja on tänään suositumpi liikuntamuoto kuin koskaan. Laji keskittyy hengitykseen ja kehon asentoihin. Joogan harjoitus on hyvä tapa pitää huolta kehostasi, kasvattaa henkistä hyvinvointia, vahvistaa päälihasryhmiäsi ja joustavuutta . Se on myös yksinkertainen mutta tehokas tapa rentoutua rankan työpäivän jälkeen.

Kenelle jooga sopii parhaiten?

Muista, että joogassa on eri tyylisuuntia ja että jotkut ovat rankempia kuin toiset, joka mahdollistaa tyylin valinnan oman kuntosi ja ruumiinrakenteesi mukaan. Länsimaissa joogasta on kehittyny erittäin suosittu laji naisten keskuudessa mutta harrastajiin kuuluu myös runsaasti miehiä jotka rikkovat lajin stereotyypin.

Missä voin harrastaa joogaa Lontoossa?

Kuten mainitsin, jooga on kerännyt suuren suosion myös Lontoossa. Kouluja ja tunteja löytyy monia ja eripuolilta kaupunkia. Suosittelen itse näitä kahta eri vaihtoehtoa kaikille joogasta kiinnostuneille Lontoolaisille:

Jooga osana kuntosalin jäsenyyttä

Jos päätät ostaa jäsenyyden yhdelle Lontoon sadoista kuntosaleista, voit todennäköisesti osallistua joogatunneille osana jäsenyyttäsi. Esimerkiksi suuremmat ketjut kuten Virgin Active ja LA Fitness tarjoavat ohjattuja tunteja useana päivänä viikossa. Kuntosalien joogatunnit ovat usein hankalasti ajoitettu keskelle päivää, jolloin olet todennäköisesti töissä. Jos työskentelet lähellä saliasi, voit ehkä karata joogaamaan lounastauolla. Vuorotyöläisille tunnit luultavasti sopivat paljon paremmin.

Alennuskupongit joogaan

Usein parhaat tarjoukset löytyvät kaupungin monilta alennuskuponkien myyjiltä, joita kannattaa pitää silmällä moniin eri tarkoituksiin Lontoossa ollessasi:

- Wowcher.com
- LivingSocial.com
- Kgbdeals.com
- Timeout.com/london

Jooga on niin suosittu Lontoossa, että koulujen ja tuntien määrät ovat lisääntyneet dramaattisesti viime vuosina. Tämä on hyvä uutinen sinulle, koska kova kilpailu on puskenut hintoja alaspäin kun eri koulut kilpailevat jäsenistä. Kupongit ovat myös hyvä tapa kokeilla eri joogan tyylejä kuten esimerkiksi Bikram Yoga (tunnetaan myös nimellä hot yoga) tai Power Yoga. Löydät varmasti sinulle parhaiten soveltuvat tunnit yllämainituista palveluista. Tuntien hinnaksi tulee lopulta noin £5-£7 per tunti, normaalin £15 tuntihinnan sijaan! Sinun ei tarvitse sitoutua ja paketit sisältävät yleensä 5-10 käyntikertaa - esimerkiksi kuukauden ajalle.

Yogasphere

Olen äskettäin ostanut tarjouksen LivingSocialin kautta kokeillakseni joogaa Yogasphere-koulussa, lähellä Regent Parkia. Erittäin edullisen hinnan lisäksi olen todella nauttinut kokemuksestani. Ensimmäisen varauksen tekeminen oli erittäin yksinkertaista Yogaspheren online-varausjärjestelmän kautta, jossa näät aikataulut ja vapaiden paikkojen määrän helposti. Jos haluamasi tunti on jo täynnä, voit lisätä itsesi jonoon peruutuspaikkojen toivossa. Toinen valtti on se, että tunnit järjestetään myös iltaisin ja viikonloppuisin, joka sopii täydellisesti työaikojeni ympärille.

Namaste!

Lue myös muista mielenkiintoisista harrastuksista Lontoossa täällä!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Ratings (the higher the better)
Hyödyllisyys
Comments
Please enter the security code.
Powered by JReviews